valuta: 
oppervlakte:  Print

Dubai Marina


Dubai Marina is het nieuwe kloppende hart van Dubai. De moderne woontorens zijn omsloten door een wandelboulevard met luxe hotels, winkels, boutiques, restaurants, cafés en de jachthaven. Dubai Marine bevindt zich dichtbij het internationale vliegveld, de Emirates Golf Club, The American University en de bedrijvenparken Internet City en Media City. Een ideale omgeving voor een luxe stadsappartement aan het water.


Kosmopolitisch centrum

Dubai Marina is eigenlijk een stad in een stad. Dit kosmopolitische gebied kent een unieke mix van state-of-the-art woontorens met een grote verscheidenheid aan stijlen. Hier wordt snel geleefd op loopafstand van de luxe jachthaven en de promenade met toprestaurants en merkwinkels.


Luxe faciliteiten voor bewoners

U heeft de keuze uit verschillende appartementstypen en penthouses. De projecten zijn veelal voorzien van high-tech faciliteiten en services voor de bewoners. Denk aan recreatieclubs, zwembaden, 24-uursbewaking, tropische tuinen en privéparkeergelegenheden.


Eyecatcher
Investeer in comfortabele één-, twee- en driekamerappartementen. Aan de haven heeft u de keus uit Marina Promenade, Silverene, MAG 218 en Park Island. De kustlijn aan de voet van Palm Jumeirah wordt uitgebreid met een aantal woon- en businesstorens vlakbij het opvallende Icon Hotel.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op »




Appartementen


Trident Grand Residences

Type: Appartementen

Prijs: € 270.833* - € 2.708.333*

Meer informatie »

Silverene

Type: Appartementen

Prijs: € 186.583*

Meer informatie »

Park Islands

Type: Appartementen

Prijs: € 159.375* - € 1.041.667*

Meer informatie »

MAG 218

Type: Appartementen

Prijs: € 163.000* - € 366.138*

Meer informatie »

Marina Promenade

Type: Appartementen

Prijs: € 703.438*

Meer informatie »


* Prijzen zijn gebaseerd op een wisselkoers van 4,80 AED per 1 €. Stand per 16-4-2012. Genoemde prijzen zijn indicatief doch representatief voor de huidige marktwaarde.