valuta: 
oppervlakte:  Print

The Palm Jebel Ali


Palm Jebel Ali


Palm Jebel Ali is het tweede Palmeiland dat is opgespoten en waar inmiddels is begonnen met de aanleg van de infrastructuur. Dit eiland krijgt luxe woningen, hotels, restaurants en winkels en wordt vergelijkbaar met Palm Jumeirah, de eerste palm. Het Palmeiland ligt vlakbij de nieuwe Al Maktoum International Airport. Aangezien er momenteel geen bouwactiviteiten plaatvinden, is Palm Jebel momenteel “on hold”. Dit betekent dat er momenteel geen properties verhandeld kunnen worden in dit gebied. Zodra er meer bekend is zullen wij u hierover informeren.

Nahkeel heeft inmiddels de bouw van 6 project herstart en de verwachting is dat men de plannen voor Palm Jebel Ali herziet, zodanig dat met hier de komende jaar ook weer kan gaan starten met bouwen.


Huidige prijzen

Pas als Nahkeel duidelijkheid geeft omtrent de plannen met Jebel Ali zullen de prijzen hier weer gaan stijgen.


Gevarieerd aanbod

In het hart van de palmbladeren komen Townhomes met clubhouses met zwembaden, fitnessruimtes en andere faciliteiten voor vermaak en ontspanning. Op de palmbladeren bevinden zich straks de exclusieve Garden Homes en Signature Villa’s. En aan de buitenzijde van de crescent komen Water Homes met een parkeerplaats en eigen aanlegsteiger.


 


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie »
The Palm Jebel Ali Luchtfoto


Palm Jebel Ali Stam


The Palm Jebel Ali A Crescent


The Palm Jebel Ali A Crescent II

Appartementen


Palm Springs

Type: Appartementen

Meer informatie »

Villas


Garden Homes

Type: Garden Homes

Prijs: € 600.000* - € 767.085*

Meer informatie »

Town Homes

Type: Town Homes

Prijs: € 413.229* - € 548.438*

Meer informatie »

Water Homes

Type: Water Homes

Prijs: € 462.500* - € 646.354*

Meer informatie »

Signature Villas

Type: Signature Villas

Prijs: € 1.069.792* - € 1.213.504*

Meer informatie »


* Prijzen zijn gebaseerd op een wisselkoers van 4,80 AED per 1 €. Stand per 16-4-2012. Genoemde prijzen zijn indicatief doch representatief voor de huidige marktwaarde.