valuta: 
oppervlakte:  Print

Vraag & Antwoord


Welke voordelen heeft het om via AA properties Dubai te kopen en niet rechtstreeks bij een makelaar of ontwikkelaar in Dubai?

a. Breed aanbod van watergerelateerde projecten in verschillende prijscategorieën.
b. AA properties Dubai ‘zoekt het huis bij de persoon, en de persoon bij het huis’.
c. Communicatie loopt via AA properties Dubai wat de markt toegankelijk maakt voor onbekende investeerders.
d. AA properties Dubai begeleidt cliënten in aan- en verkoop, oplevering, inrichting en verhuur
e. Wij begeleiden alle activiteiten in het Nederlands, ook in Dubai!

Kan AA properties Dubai ook nieuwe projecten direct vanaf de ontwikkelaar leveren?

AA properties is gecertificeerd agent bij verschillende ontwikkelaars in Dubai. Daardoor is het mogelijk om o.a. projecten in ‘The World’, ‘Ras al Khaimah’ en ‘Dubai Sportcity’ direct van de ontwikkelaar te kopen. Het voordeel voor de cliënt in deze is dat er geen tussenkomst is van een advocaat, wat de efficiëntie bevordert.

Welke garanties geeft AA properties?

AA properties Dubai werkt in Dubai samen met Trans Classic Real Estate Broker en is derhalve aangesloten bij RERA (Real Estate Regulatory Agency, reg. nr. 997): een onafhankelijk toezichtorgaan dat zowel de overheid als de ontwikkelaars controleert op het naleven van regels en wetten. Registratie bij deze organisatie betekent dat de agency/ontwikkelaar voldoet aan alle regels die zijn opgesteld door de overheid van Dubai.

Daarnaast is AA properties Mondi professional gecertificeerd. Mondi is een Nederlandse belangenorganisatie voor (toekomstige) eigenaren van internationaal vastgoed en beleggingsobjecten. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.mondi.nl.

Wat doet AA Properties nu precies?

AA properties Dubai begeleidt primair in de aan- en verkopen van onroerend goed in Dubai. Hiermee zijn onafhankelijk advies en rondleidingen uiteraard onlosmakelijk verbonden. Na de aankoop staat AA properties Dubai garant voor de overdracht en tenaamstelling. Indien het pand wordt opgeleverd begeleidt AA properties Dubai in de oplevering, inrichting, onderhoud en verhuur.