valuta: 
oppervlakte:  Print

Even voorstellen


Onafhankelijk en deskundig


AA Properties is uw onafhankelijke makelaar in Dubai. We beschikken over een wereldwijd netwerk van investeerders, onroerendgoedhandelaren en ontwikkelaars. Hierdoor bieden we u een gevarieerd aanbod van villa’s en appartementen. We houden bij uw investering volledig rekening met uw wensen en doelstellingen en begeleiden u van A tot Z bij het aankoopproces.


Direct aanbod


AA Properties is sinds 2001 in Dubai gevestigd. In dat jaar werd Palm Jumeirah gelanceerd en dat zorgde voor veel dynamiek in de onroerendgoedhandel. Sinds 2004 hebben wij een kantoor in Nederland en in 2006 openden we ook een vestiging in België. We werken als officieel agent voor grote ontwikkelaars en kunnen u nieuwe projecten direct aanbieden.


Begeleiding van A tot Z


Doordat AA Properties niet exclusief gebonden is aan één ontwikkelaar of project kunnen wij u een onafhankelijk advies geven over het onroerend goed dat het best aansluit bij uw wensen en eisen. AA Properties begeleidt u bij de aankoop, overdracht, oplevering en - indien gewenst - verhuur van uw object. Daarnaast kunnen we bemiddelen bij de inrichting van uw vastgoed.


Goed geregeld


Verder staat AA Properties garant voor een correcte overdracht van het onroerend goed op uw naam. Alle transacties en overdrachten zijn transparant en worden via een ABN-AMRO escrow-rekening van het gerenommeerde advocatenkantoor Taylor Wessing in Dubai afgehandeld.


Kennismaken?


AA Properties biedt u de zekerheid van een betrouwbare partner met een professioneel netwerk en kennis van de lokale markt. We hebben inmiddels vele referenties van tevreden klanten. Graag nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in het Beurs-World Trade Center in Rotterdam, in Dubai of in België. De contactgegevens vindt u hier.