valuta: 
oppervlakte:  Print

Begeleiding van A tot Z


Optimale mogelijkheden


AA Properties begeleidt u bij de aankoop, overdracht en oplevering van uw vastgoed in Dubai. Ook bemiddelt AA properties bij de huur en verhuur voor lange en korte termijn. Naast rendement behalen uit de waardestijging van het vastgoed kunt u de woning ook zelf gebruiken en/of verhuren. Het negen maanden durende hoogseizoen biedt u optimale verhuurmogelijkheden.


Waardestijging én verhuurrendement


Dubai is een populaire vakantiebestemming. Hotels, villa’s en appartementen kennen een stijgende bezettingsgraad en de huurprijzen stijgen mee. Daarnaast zijn er veel bedrijven die zich in Dubai vestigen en woonruimte zoeken voor hun staf en management. Door deze ontwikkelingen neemt de vraag naar woon- en verblijfsruimte jaarlijks sterk toe en is het goed mogelijk om uw woning te verhuren. Verzilver de waardestijging op korte termijn of profiteer van langdurige extra verhuuropbrengsten. Aan u de keus.


Transparante betaalwijze


Het bedrag dat u betaalt voor de dienstverlening van AA Properties is inclusief alle bijkomende kosten, zoals de transferkosten van de ontwikkelaar en het Dubai Land Department, de kosten van het advocatenkantoor en de commissie van de agent/makelaar.


Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op »