valuta: 
oppervlakte:  Print

Dubai


Welkom in de stad van de toekomst

Dubai is nog steeds een stad zonder gelijke. Hier geldt: zelfs het beste is niet goed genoeg. In de metropool vindt u prestigieuze projecten, adembenemende stranden, ongekende luxe en een hoog serviceniveau. U kunt er uitgebreid shoppen en genieten van onovertroffen entertainment. De stad is veilig en de Staat initieert zelf onroerendgoedontwikkelingen. Na uw eerste bezoek zult u zeker nog vele malen naar Dubai terugkeren.


Ontwikkeling toerisme en handel

Gedreven door opdrogende oliebronnen investeert de Staat Dubai al decennia lang haar oliemiljarden in de ontwikkeling van het toerisme en handel. En Dubai doet dit bijzonder doeltreffend. De staat heeft de grootste haven van de Verenigde Arabische Emiraten en in 2010 heeft Dubai het grootste vliegveld van de wereld geopend.


Onovertroffen

Het aanbod van entertainment in Dubai is onovertroffen. De Palmeilanden, de 300 privé-eilandjes van The World, de Burj Khalifa (toren van 828 meter hoog), Dubai Mall (het grootste winkelcentrum ter wereld met zelfs een ijsbaan) maken Dubai tot een ongekende wereld.


The place to be voor jong en oud

Dubai is een veilige stad voor het hele gezin. De staat trekt de meest verwende toeristen en de meest kritische investeerders uit het Midden-Oosten, Europa, Afrika, Azië en Rusland.