valuta: 
oppervlakte:  Print

Aankoop en verkoop van onroerend goed in Dubai


Aankoop en verkoop van onroerend goed in Dubai


Investeren in het buitenland is voor veel mensen een grote onbekende stap. De lokale wetgeving, vergunningen, overdracht en eigendomsrechten weerhouden veel mensen er van om in buitenlands vastgoed te investeren. Dubai kenmerkt zich - in tegenstelling tot veel andere landen - echter door een duidelijk en transparant overheidsbeleid ten aanzien van onroerend goed.


AA Properties: uw partner


AA Properties helpt u niet alleen bij het inventariseren van uw wensen en het kiezen van de juiste investeringen, maar begeleidt u ook van A tot Z bij het aankoopproces. We zorgen dat u de juiste woning tegen de juiste prijs koopt en controleren of uw woning bij overdracht vrij is van achterstallige (termijn)betalingen, boeterente of financieringen. Daarnaast garanderen wij een correcte tenaamstelling en betaalt u pas nadat de overdracht geheel volgens de regels is bevestigd.


Uw wensen staan centraal


Wanneer u wilt investeren in Dubai bekijken we samen met u wat uw verwachtingen en doelstellingen zijn. De vorm van uw investering hangt immers af van uw wensen. Wilt u inzetten op korte- of langetermijnrendement? Is rendement uit waardestijging het uitgangspunt? Of wilt u het comfort en plezier van eigen gebruik combineren met opbrengsten uit verhuur?


Het aankoopproces


Na inventarisatie van uw wensen zoekt AA Properties voor u het juiste object in de markt. Tegelijkertijd treffen wij voorbereidingen in Dubai voor de overdracht zodat het aan te kopen onroerend goed in een aantal weken op uw naam kan worden overgeschreven. AA Properties bevestigt en verzorgt alle documenten, zodat u alleen nog hoeft te tekenen voor de overdracht van het onroerend goed. Dit kunt u zelf ter plekke doen of op afstand laten afhandelen door Taylor Wessing, een gerenommeerd advocatenkantoor in Dubai met wie wij al jaren samenwerken als het gaat om juridische ondersteuning en zekerheid. Zie www.taylorwessing.com.


Klik hier om uw woning te registreren voor de verkoop »


Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op »