valuta: 
oppervlakte:  Print

Uniek onroerend goed


Uniek onroerend goed

De Palmeilanden en Dubai Marina zijn wereldberoemd. De enige plek waar het mogelijk is om zulke megaprojecten te realiseren aangezien de overheid in Dubai niet wordt gehinderd door beperkende wetgevingen en politieke processenDe projecten zijn conform strenge voorschriften gebouwd door internationale bouwbedrijven. In combinatie met kwaliteit, snelheid en efficiëntie ontstaan er zo unieke vastgoedprojecten tegen relatief lage kostprijzen. Juist nu de markt een pas op de plaats heeft gemaakt, biedt Dubai interessante investeringsmogelijkheden voor de toekomst. In combinatie met de gunstige verhuurmogelijkheden koopt u nu een mooie villa of appartement en genereert u naast een waardestijging direct huuropbrengsten.


Geheel uw eigendom

De staat zorgt voor gunstige vestigingsvoorwaarden en u kunt ervan op aan dat alle benodigde vergunningen zijn verstrekt. U krijgt zowel het onroerend goed als de grond in eigendom. Deze worden bij aankoop op uw naam ingeschreven in het kadaster. U heeft ook de mogelijkheid tot residentie.
Alles draait om locatie
Vuistregel één voor de waardestijging en verhandelbaarheid van onroerend goed is de locatie. Zowel de Palmeilanden alsook de Dubai Marina vormen prestigieuze verblijfsplaatsen. Daarnaast speelt de ligging van uw villa of appartement een grote rol. De woningen op de Palmeilanden bevinden zich direct aan zee. Uw villa heeft een privéstrand en een zwembad. Winkels, sportscholen, spa’s,  jachthavens en entertainment zijn binnen handbereik 


Investeer nu

Door de toename van het aantal bedrijve en inwoners trekt de verhuurmarkt op dit moment enorm aan. Dit biedt kansen. Door de (nog) lage prijzen van het gereed zijnde vastgoed  kunt u, als de markt straks weer aantrekt, binnen enkele jaren, naast de directe huurinkomsten, een interessant rendement realiseren. 2011 belooft derhalve een goed instapmoment te worden.