valuta: 
oppervlakte:  Print

Investeren in Dubai; vast en zeker!


Investeren in Dubai


Toerisme en handel zijn de nieuwe olie voor Dubai. De staat beschikt over de grootste zeehaven van de Verenigde Arabische Emiraten en in 2010 opent Dubai het grootste vliegveld van de wereld. Deze dynamische omgeving biedt u kansen voor een stabiele en duurzame investering in onroerend goed op de prestigieuze Palmeilanden.


Kosmopolitisch middelpunt


Dubai heeft zich inmiddels ontwikkeld tot hét toeristen- en handelscentrum van het Midden-Oosten. Aangezien de oliebronnen langzaamaan opdrogen investeert de staat haar oliemiljarden in de mooiste hotels, de beste service en ongekend entertainment. Het kosmopolitische Dubai ademt luxe.


Onroerendgoedmarkt: de vraag blijft


Sinds de liberalisering van de onroerendgoedmarkt in 2001 is de bevolking in Dubai enorm gegroeid en groeit nog steeds. De metropool trekt bovendien steeds meer bedrijven, investeerders en toeristen uit de hele wereld. Dubai ligt centraal, heeft een gunstig belasting- en vestigingsklimaat en hierdoor een blijvende vraag naar onroerend goed.


Een nieuwe realiteit


Tijdens de wereldwijde crisis is ook Dubai hard getroffen. Met name de staatsbedrijven Dubai World en ontwikkelaar Nakheel kwamen hierdoor in de problemen. Deze problemen zijn inmiddels al weer grotendeels opgelost maar hebben een significante correcte in zowel de vraag, het aanbod alsook de prijs van het onroerend goed teweeg gebracht. Inmiddels is er een balans bereikt in de verhouding vraag : aanbod en zijn de prijzen gestabiliseerd. Het is dan ook tijd om ons weer te richten op de toekomst en is het moment gekomen op opnieuw in te stappen in een transparantere en stabielere vastgoedmarkt.


AA Properties: uw gecertificeerde partner


Via AA Properties belegt u in hoogwaardig vastgoed op absolute A-locaties. De Palmeilanden en de Dubai Marina zijn wereldwijd uniek en Dubai behoort tot de veiligste staten ter wereld. AA Properties is Mondi gecertificeerd en is goedgekeurd door de Real Estate Regulatory Agency, een onafhankelijk toezichtorgaan in Dubai. In Dubai werken wij onder de licentie van Trans Classic Real Estate Broker, geregistreerd onder RERA no. 997.


Neem voor meer informatie contact met ons op »


RERA Bijlage