valuta: 
oppervlakte:  Print

Dubai Marina

Marina PromenadeDubai Promenade, omgeven door de zee, een haven en een natuurlijk strand, biedt panoramische uitzichten. Het nieuwste wonder van Dubai is gelegen tussen de jachthaven Dubai Marina en de Arabische golf en ligt aangrenzend aan Dubai International Marine Club en biedt een adembenemend uitzicht op de Palm Jumeirah, de haven van Jebel Ali en de Arabische Golf.

 

Dubai Promenade omvat 4 woonprojecten namelijk Channel Towers, Marina Towers en Beach Towers welke weer onderverdeeld zijn in diverse residenties. Dubai Promenade is voorzien van alle faciliteiten, luxe, idyllische wandelpaden en wordt gekenmerkt door een alles overtreffende architectuur.

 

De Channel Towers te weten Al Shimal, Suheili en Al Gharbi bestaan uit 1 tot 3 slaapkamerappartementen. De 2- en 3-slaapkamerappartementen zijn of gelijkvloers of in duplex. De appartementen zijn naast modern en ruim ook voorzien van hoogwaardige interieurinrichting en afwerking. Er bevinden zich diverse cafés, restaurants en winkels in de omgeving. Het complex is ook voorzien van Healthclubs, zwembaden, gebedsruimtes en ondergrondse parkeerruimtes.

 

Project                
Channel Towers
Dubai Promenade

New Dubai; Dubai Marina – Arabische Golf

 

Details

Type     Appartementen
Slaapkamers     1 tot 3 slaapkamers
Badkamers     1 tot 3 badkamers
Aantal type appartementen     15
Woonoppervlakte van     924 sq ft -  86 m²
Woonoppervlakte tot     5.360 sq ft -  498 m²
Vanaf prijs     € 703.438*
Directe betaling bij aankoop     10%
Oplevering     Oktober 2011
Beschikbaarheid     Op aanvraag* Prijzen zijn gebaseerd op een wisselkoers van 4,80 AED per 1 €. Stand per 16-4-2012. Genoemde prijzen zijn indicatief doch representatief voor de huidige marktwaarde.


Brochure Marina Promenade »

Neem voor meer informatie contact met ons op »


Aanbod verkoop Aanbod verhuur